Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејт -парк во црвен престој

Печати

Бетонски скејт -парк во црвен престој

Адреса: Aleje Wojska Polskiego 26, 63-300 Pleszew

Скејтпарк опција: Beton

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Во Плешев, реализиравме бетонски скејт -парк лоциран на Алеја Војска Полскиего 26.

Во Плешев, реализиравме бетонски скејт -парк лоциран на Алеја Војска Полскиего 26.
 
Нашата дизајнерска канцеларија Slo Concept е одговорна за дизајнот.

Видете исто така: Направени снежни паркови