Pracuj z nami

Двонивовска шипка (quarter pipe)

Печати

Двонивовска шипка (quarter pipe)
Quarter pipe dwa poiomy
Quarter pipe dwa poiomy przekrój
Quarter pipe dwa poiomy rzut
Quarter pipe dwa poziomy real

Број на каталог: BQ11/L

Димензии:
320x732x150/220

Безбедносна зона:
820x1132

Други димензии на компонентата:
275x732x100/140
300x732x120/160
345x732x180/220

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS