Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски сад во Ополе

Печати

Бетонски сад во Ополе

Адреса: ul. Wodociągowa

Скејтпарк опција: Beton

Димензии на скејтпарк: Betonowy bowl o głębokości ok. 1,6 m.

Површина на скејтпарк: Beton

Year: 2020

Theителите на Ополе можат да уживаат во новиот спортски комплекс! На улицата Водочигогова, изграден е Скејтпул - бетонска чинија со длабочина од околу 1,6 м. Комплексот вклучува и велосипедска патека со асфалтна пумптарка, фудбалски терен ОРЛИК, терен за повеќе спортови со сезонско лизгалиште и игралиште. Целиот комплекс на спортски објекти, исто така, доби модерно осветлување.
 

Видете исто така: Направени снежни паркови