Pracuj z nami

ЗОШТО TECHRAMPS?

Тимот на Techramps во Iławie.

Како и секоја година, Techramps тимот беше на натпреварот Broken Board, дел од фестивалот Broken Ball. Овој пат, на патување беа Johny Kosiu, Heniek и Andrzej Kwiatek, кои го реализираа ова видео. Во видеото ќе ги видите Ostry и Paweł Adamczyk.


Покрај тоа, во Ilawa беше за прв пат дистрибуиран  дел од новата мобилна мини рампа од “wallride” и две проширени “quter”.


techramps.com
facebook.com/​Techramps
facebook.com/​dnapoland

Dodano: 07-2013

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS