Pracuj z nami

ЗОШТО TECHRAMPS?

Techramps на Wood Camp - turnus 3

Повторно го посетивме Wood Camp… овој пат камперите можат да ги пробат своите раце во контрукција на два мали ридови, кои во комбинација со кутии , можат да создадат мал funbox. Во видеото учествуваат Maciek Heczko, Grzesztof, Andrew Flower и капитенот на тимот Paul Adamczyk


techramps.com
facebook.com/​Techramps
facebook.com/​dnapoland

Dodano: 08-2011

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS