Pracuj z nami

ЗОШТО TECHRAMPS?

Techramps на Wood Camp 2011 - turnus 1.

Techramps тимот го посети Camp Wood. Камперите можеа да научат неколку работи за градење на скејтпаркови и со свои раце да изградат професионален grindbox. За жал времето не дозволи нешто како пловењена мини рампа, па таму се одржаа сите акции.

Во видеото ќе ги видите возачите од тимот, Tom Techramps Kłos, Maciek Jakobszego и Henka, Andrew Flower и тренерот Peter Dziedzic:)


Се гледаме на Camp Wood!

Dodano: 07-2011

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS