Pracuj z nami

ЗОШТО TECHRAMPS?

Референци

Скејтпарк во Свиноушќе - Градски совет на Свиноушќе … Techramps ја заврши својата работа со соодветна грижа и професионална подготвеност, големо знаење и добра организација на работата. Довербата е модел, затоа ние ја препорачуваме оваа компанија на другите инвеститори.
 
 

 


Скејтпарк во Краков - Спортски клуб Grzegórzecki… Оваа компанија го докажа својот голем професионализам и точност. Вреди да ги препорачаме на инвеститорите кои планираат скејтпаркови и слични објекти.Скејтпаркот во Новини / Kиелце -
Изведувањето на работите беше направено сигурно, со исполнување на крајниот рок. Повторно компанијата Тechramps се докажа дека е професионална и има импресивно знаење за стандардите и прописите во ова поле. Добрата соработка со изведувачите, неспорна и добра организација на работата, заедно со естетиката на доделената, назначена, делигирана работа, ги заслужува највисоките препораки.


Скејтпаркот во Гројец- Спортски центар во Гројец - Скeјтпаркот беше направен сигурно со исполнување на крајниот рок. Компанијата беше од помош, што се однесува на професионалниот пристап во раководството и организацијата на елементите.

 Red Bull - Снежен парк MonStairs -
 Techramps компанијата беше одговорна за извршување на долниот дел на сноуборд лизгалиштето, на Red Bull MonStairs настанот, во April 2005 година. Производството и монтажата на конструкцијата беше направено многу ефикасно, согласно роковите. Крајниот ефект беше поимпресивен отколку што професионалците претпоставуваа во своите проекти. Снежниот парк беше изведен професионално.

Вреди да се спомне дека повеќето луѓе кои присуствуваа на настанот беа натпреварувачи од цела Европа и главно се задволни од квалитетот на лизгалиштето. Одличната соработка со изведувачите и највисокиот квалитет на производство заслужуваат препорака.

FM Stage - Карлсберг Полска - Карлсберг Зимски фестивал во Закопане - Techramps компанијата беше одговорна за подготвување и изведување на акробатски претстави на зимски спортови и специјално за техничката и логистичката страна на проектот. Правејќи ја конструкцијата на овие шоуа (снежен парк), се правеа и секојдневни работи за водење најголема грижа и прецизност во прашањата поврзани главно со безбедноста.  

Ние, како организатори на настанот добивме потврда од покровителот - Карлсберг Полска, дека Techramps ја исполни дадената задача, многу сигурно и професионално.
 

 

 

Видете исто така: Преземања