Pracuj z nami

ЗОШТО TECHRAMPS?

Techramps на Wood Camp - turnus 4

За време на посетата на тимот Techramps, овој пат камперите можеа да движат по grindbox нагоре или надолу :)

Пречката одговара на сите вкусови и веднаш стана нешто што може да се вози.


Видео: Andrew Flower

Dodano: 08-2011

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS