Pracuj z nami

ЗОШТО TECHRAMPS?

Вовед

Вовед

 

Нашата комбинација од страст и професионализам е ваша гаранција.

Со години и самите скејтаме, па знаеме како да изградиме скејтпарк кој ќе биде ценет од неговите корисници.

Го комбинираме нашето искуство во скејтање, инвентивност и напор, за да го креираме најдобриот продукт и да бидеме во тек со најновите случувања во овој спорт.      

Што добивате со нашите производи:
1. Tехнички одобренија;
2. TUV сертификат;
3. Продолжена гаранција на престижните продукти;
4. Гаранција и пост-гарантен сервис;
5. Упатства за користење на скејтпаркот;
6. Можност за додавање на реклами на скејтпарк елементите;
7. Нашите скејтпаркови можат да бидат дизајнирани од самите корисници!!! За повеќе информации, ве молиме одите на Консултации;
8. Сите дизајни на скејтпаркови, студии, како и консултации се БЕСПЛАТНИ;
9. Референци;
10. Ние сме членови на Meѓународната Скејтпарк Асоцијација (Skatepark Association International).

 

Видете исто така: Референци