Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

ЗОШТО TECHRAMPS?

Сертификати и безбедност

TÜV сертификат.

Ние сме единствена компанија во нашата земја која има TÜV T + M сертификат. Означувањето на производот со овој знак ве осигурува дека продуктот и процесот на неговото производство се испитувани и надгледувани од страна на независно Сертификационо Тело. Оваа сертификација потврдува дека нашите уреди се компатибилни со стандардите, безбедни и со највисок квалитет.   

TÜV certified

Покрај тоа, нашите скејтпарк елементи се направени согласност  EN 14974 стандардот- Опрема за членови за пероналот; Безбедносни барања и тест методи.

Ниe сме член на  Skate Park Association International и  Skate Park Association of the United States of America (SPAUSA). Тоа е непрофитна организација, која им помага на заедниците да добијат скејтпаркови. SPA има повеќе од 10.000 членови, кои вклучуваат скејтери,  łyżworolkarze, возачи на BMX, како и скејтпаркови, градови и индустриски партнери. Мисијата на организацијата е едуцирање, информирање и зголемување на јавната свест во сите области поврзани со скејтбординг и велосипедизам.

Certyfikat wydany dla Techramps przez SPAUSA - Skate Park Association of the United States of America Certyfikat wydany dla Techramps przez SPAI - Skate Park Association International

 

certyfikat_zgodności

Видете исто така: Референци