Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

NEWS

Бетонски скејт -парк во Вроцлав

Наскоро ќе започнеме со изградба на уште еден бетонски скејт -парк во Вроцлав на ул. Алина. Концептот на паркот е дизајниран од дизајнерското студио Slo Concept.
Skatepark ќе биде пуштен во употреба подоцна оваа година!
 

Бетонски скејт -парк Вроцлав Бетонски скејт -парк Вроцлав Бетонски скејт -парк Вроцлав Projekt Slo Concept