Pracuj z nami

Пример скејтпаркови

  • Асфалтна пумпа

    Асфалтна пумпа

    Дизајн на велосипедска патека на пумпна патека, изработена од асфалтна површина со површина од 230 m2 и должина од 100 m. Ќе ги задоволи и почетниците и напредните корисници. Пумпаните...

    Видете повеќе

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS