Pracuj z nami

Пример скејтпаркови

 • Примерок за скејтпарк PSM16

  Примерок за скејтпарк PSM16

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM16 Површина 33х29 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на скеј...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM15

  Примерок за скејтпарк PSM15

  Примерок Модуларен Скејтепарк PSM15 Површина 28,2 x 20,03 m Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm) Елементот за трчање на скејт-пар...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок Skatepark PSM14

  Примерок Skatepark PSM14

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM09 Површина 30,1х12,86 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm) Елементот за трчање на скејт-пар...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM13

  Примерок за скејтпарк PSM13

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM09 Површина 39,5х24,15 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM12

  Примерок за скејтпарк PSM12

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM12 Површина 28х12,54 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на с...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM11

  Примерок за скејтпарк PSM11

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM11 Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на скејт-паркот е изработе...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM10

  Примерок за скејтпарк PSM10

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM10 Површина 11,68х26,96 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање н...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM08

  Примерок за скејтпарк PSM08

  Шампион во модуларен скејт парк PSM08 Површината е 22,2 x 9,4 m Технологија: Prestige (Престиж варијанта со малку мат слој Rampline со дебелина од 6 mm)     ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM09

  Примерок за скејтпарк PSM09

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM09 Површина 29,55х12 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на с...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM07

  Примерок за скејтпарк PSM07

  Шампион во модуларен скејт парк PSM07 Површината е 29,76х18м     Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm) ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM06

  Примерок за скејтпарк PSM06

  PSM06 Модуларен шампион во скејтпарк Површината е 25,2 x 12,5 m Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm)     ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM05

  Примерок за скејтпарк PSM05

    Шампион во модуларен скејт парк PSM05 Површината е 26,8 x 15 m Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm)   &...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM04

  Примерок за скејтпарк PSM04

    Шампион во модуларен скејт парк PSM04   Површината е 24х13,2м Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm) &nbs...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM03

  Примерок за скејтпарк PSM03

  Шампион во модуларен скејт парк PSM03   Површината е 22,95 x 14,75 m Технологија: Prestiż (верзијата Prestiż е покриена со лесна и малку мат рампа со дебелина од 6 mm) ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок на скејтпарк PSM02

  Примерок на скејтпарк PSM02

  Површината е 20,5х10,68м Престиж (варијантата Престиж е покриена со лесна подлога за Rampline со дебелина од 6 mm)       Елементот на тркачкиот с...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM01A

  Примерок за скејтпарк PSM01A

  PSM01A Модуларен примерок за скејт парк Површината е 23,6х10,5м Технологија: Prestiż (варијанта Prestiż со малку мат слој Rampline со дебелина од 6 mm)   Елементот за трк...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS