Pracuj z nami

Паркур парк

Паркур е вид на физичка активност со ефикасни, корисни и безбедни движења на секаков терен. Го користиме нашето долгогодишно искуство во градење на скејтпаркови во сопственост на нашата компанија, за да креираме објекти кои почнуваат да се појавуваат во светот, но сеуште не во Полска. Работејќи заедно, со модерни машини и високо квалификувани работници кои не се плашат дури и од повеќето неконвенционални работи, градиме комплексни проекти. Проектите и завршените градби имаат позитивни ставови за најголемата полска паркур парк организација кој ги задоволува очекувањата на крајните корисници, благодарение на изградбата на нашиот Паркур парк.За повеќе информации посетете не на http://www.flowparks.com

Видете исто така: Why Techramps?