Pracuj z nami

Пример бетонски скејтпарк бр. 020510

Печати

Пример бетонски скејтпарк бр. 020510
Skate plaza betonowa z bowlem
concrete skatepark & bowl
Skatepak betonowy ( skateplaza)

Број на каталог: 020510

Минимална површина: 20m x 40 m above 800

Тип на скејтпарк:
Concrete skatepark with grindboxes, rails, and bowl (skateplaza, skate spot).

Дополнителни информации:
info@sloconcept.com
+48 790 786 357

Опис на скејтпарк:

Скејтпаркот се состои од две главни пречки: двонивовски бетонски базени платформа со улични елементи, како што се grindbox-ови, скали и шини, како и manualpad и londongap. Скејтпаркот е дизајниран за возачи од сите нивоа. Измешаноста на околината е одлика на модерен спортски објект.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS