Pracuj z nami

Примерок Skatepark PSM14

Печати

Примерок Skatepark PSM14
Примерок Skatepark PSM14
Примерок Skatepark PSM14
Примерок Skatepark PSM14
Примерок Skatepark PSM14

Број на каталог: PSM14

Оптимална површина: 30,1x12,86 m

Тип на скејтпарк:
Technologia: Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Примерок на модуларен скејтпарк PSM09
Површина 30,1х12,86 м
Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)

Елементот за трчање на скејт-паркот е изработен од водоотпорна, отпорна на мраз и нелизгачка подлога Rampline, која се карактеризира со висока отпорност на временските услови и механички траги предизвикани од секојдневната употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисниците им овозможува одлично држење и удобност при возење. Дизајнот, големината и видот на пречките се прилагодени на постоечката површина, во согласност со важечките стандарди, обезбедувајќи безбедност при користење на модуларниот скејтпарк и цврстина на конструкцијата. Предложениот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS