Pracuj z nami

Примерок за скејтпарк PSM08

Печати

Примерок за скејтпарк PSM08
Przykładowy Skatepark PSM08
Przykładowy Skatepark PSM08
Przykładowy Skatepark PSM08
Przykładowy Skatepark PSM08

Број на каталог: PSM08

Оптимална површина: 22,2x9,4 m

Тип на скејтпарк:
Technologia: Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:
Шампион во модуларен скејт парк PSM08
Површината е 22,2 x 9,4 m
Технологија: Prestige (Престиж варијанта со малку мат слој Rampline со дебелина од 6 mm)
 
 
 
Конкурентниот елемент на скејт-паркот се состои од водоотпорен, антифриз и нелизгачки слој на рампа, високо отпорен на временски услови и механички траги од секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисникот му обезбедува одлична поддршка и удобност при трчање. Дизајнот, големината и видот на пречките се приспособени на постојната површина, во согласност со важечките прописи, со што се гарантира безбедноста на користењето на модуларниот скејт парк и цврстината на конструкцијата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS