Pracuj z nami

Примерок за скејтпарк PSM07

Печати

Примерок за скејтпарк PSM07

Број на каталог: PSM07

Оптимална површина: 29,76x18 m

Тип на скејтпарк:
Technologia: Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Шампион во модуларен скејт парк PSM07
Површината е 29,76х18м
 
 
Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm)
 
Контролниот елемент на скејт паркот се состои од водоотпорна, отпорна на мраз и нелизгачка подлога за рампа која е многу отпорна на временски услови и механички оштетувања од секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисникот му обезбедува одлична поддршка и удобност при трчање. Дизајнот, големината и видот на пречките се приспособени на постојната површина, во согласност со важечките прописи, со што се гарантира безбедноста на користењето на модуларниот скејт парк и цврстината на конструкцијата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS