Pracuj z nami

Примерок за скејтпарк PSM04

Печати

Примерок за скејтпарк PSM04
Przykładowy Skatepark PSM04
Przykładowy Skatepark PSM04
Przykładowy Skatepark PSM04
Przykładowy Skatepark PSM04

Број на каталог: PSM04

Оптимална површина: 24x13,2 m

Тип на скејтпарк:
Technologia: Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

 

Шампион во модуларен скејт парк PSM04
 
Површината е 24х13,2м
Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm)
 
 
 
Контролниот елемент на скејт паркот се состои од водоотпорна, отпорна на мраз и нелизгачка подлога за рампа која е многу отпорна на временски услови и механички оштетувања од секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисникот му обезбедува одлична поддршка и удобност при трчање. Дизајнот, големината и видот на пречките се приспособени на постојната површина, во согласност со важечките прописи, со што се гарантира безбедноста на користењето на модуларниот скејт парк и цврстината на конструкцијата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS