Pracuj z nami

Бетонска пумпа

Печати

Бетонска пумпа
Бетонски пумпи
Бетонска пумпа
Бетонска пумпа

Дополнителни информации:
info@sloconcept.com
+48 790 786 357

Опис на скејтпарк:

Дизајн на велосипедска патека на пумпна патека, изработена од бетонска површина со површина од 230 m2 и должина од 100 m. Ќе ги задоволи и почетниците и напредните корисници.
Пумпаните може да ги користат велосипедистите, скејтерите, скејтбордерите и скутерџиите.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS