Pracuj z nami

Производство

Производство

Имаме долгогодишно искуство со скејтпаркови. Во употреба се пуштени повеќе од 170 скејтпаркови во Полска и пошироко. Развивме систем на модуларна конструкција на скејтпаркови која работи добро, овозможувајќи изградба во фази каде што е соодветно и има ресурси. Издаден е Elements TÜV сертификат, а може да се добиjат и технички правила. Сите уреди се дизајнираат во CAD и се сечат со помош на прецизна CNC машина.

 

Видете исто така: Професионална монтажа