Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Скејтпарк проект

Скејтпарк проект

Како компанија со долгогодишно искуство во дизајнирање на скејтпаркови, задолжени сме за индивидуални концепти за распоредување на опремата на било која површина или поголеми проекти на  бетонски скејтпаркови.

Нашиот дизајнер ви стои на располагање – бесплатно за цртање на скејтпаркот, или замислата за она што ви е потребно. Ако ви требаат dwg документи и спецификации, ќе бидат направени спрецијално за вашиот индивидуален проект.

Projekt skateparku w Tychach Projekt skateparku w Tychach - rzut z boku Projekt skateparku w Tychach - rzut z góry Projekt skateparku w Tychach - rzut z boku Skatepark w Tychach

За повеќето едноставни скејтпаркови не е потребна лиценца и се изведуваат само на барање. Ако процедурите во градот се покомплицирани и за целиот објект е потребна градежна дозвола, ние исто така можеме да помогнеме.

Работиме со неколку канцеларии за дизајн во земјата, кои помагаат во дизајнирање на парковите, освен тоа ја изработуваат целата документација, конструкција (задолжително за тендер).

За прашања или дополнителни информации, ве молиме јавете  се на бројот  +48123934307 или испратете e-mail на projekty@techramps.com.

Видете исто така: Плоча и површина