Pracuj z nami

Консултации

Консултации

Треба да се запамети дека консултациите се најважниот фактор кој влијае на подоцнежниот дизајн и корисност на скејтпаркот. Тоа е од витално значење бидејќи младите се тие кои ќе ги користат овие објекти и тие најдобро знаат какви пречки сакаат да имаат во нивните скејтпаркови. Ние најчесто нудиме повеќе верзии и младите ја одбираат најинтересната или ја менуваат согласно нивните вкусови.

Одговараме на сите прашања во врска со скејт паркови – нивиот распоред, избор на елементи и вид на материјали. Ќе ви помогнеме во изборот на големина и тип на скејтпарк кој ќе биде соодветен за вашите потреби и буџет. Ние ќе го проектираме вашиот скејтпарк со помош на графички компјутерски програми како што се Cad и COREL. Ги нудиме овие совети и симулации бесплатно, по можност за воведување на некои подобрувања и промени. Кога ќе биде готов конечниот проект за скејтпаркот, ќе ја процениме неговата вредност, вклучувајќи транспорт и монтажа.

Ако има потреба, ќе ви испратиме квалификуван работник за да им помогне на младите во проектирање на соодветен скејтпарк – СЕ ПРЕПОРАЧУВА!

 

 

Видете исто така: Скејтпарк проект