Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Пример скејтпарк бр. 19

Печати

Пример скејтпарк бр. 19
Przykładowy Skatepark 19
Przykładowy Skatepark 19
Przykładowy Skatepark 19
Przykładowy Skatepark 19
Przykładowy Skatepark 19
Przykładowy Skatepark 19

Број на каталог: SK 19

Тип на скејтпарк:
Prestige (option Prestige with 6mm RampLine riding mat)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. +48 12 393 43 07
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Скејтпаркот се состои од 13 елементи за скејтбордери и скејтери на затворено: мини рампа со две шипки и manualbox, две funbox со grinbox и шина, две bank рампи, два grinbox-ови, grindrail, grindbench.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS