Pracuj z nami

Пример бетонски скејтпарк бр. 030510

Печати

Пример бетонски скејтпарк бр. 030510
Skatepark betonowy z elementami drewnianymi.
Skateplaza betonowa z elementami drewnianymi.
Skateplaza betonowa z elementami drewnianymi.

Број на каталог: 030510

Минимална површина: 28m x 45 m above 130

Оптимална површина: 30m x 48 m

Тип на скејтпарк:
Concrete skatepark from polish concrete (skateplaza, skate spot).

Дополнителни информации:
info@sloconcept.com
+48 790 786 357

Опис на скејтпарк:

Централен елемент на паркот е funbox со grindbox и manualpad. Другите елементи (шипка, bank рампa) се сместени преку оска за постигнување соодветна брзина. Скејтпаркот е надополнет со бетонски елементи како што се скали, grindbox и шини.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS