Pracuj z nami

Пример бетонски скејтпарк бр. 010510

Печати

Пример бетонски скејтпарк бр. 010510
Betonowy skatepark z bowlem
Betonowy skatepark z poolem
Betonowy skatepark z bowlem

Број на каталог: 010510

Минимална површина: 28m x 44 m above 130

Тип на скејтпарк:
Concrete skatepark enriched with obstacles made from plywood

Дополнителни информации:
info@sloconcept.com
+48 790 786 357

Опис на скејтпарк:

Главниот елемент е базен, скејтпаркот има и уличен оддел кој вклучува, меѓу другото, скали, шини, manualpads. Дополнување на паркот се дрвените пречки, минирампа и пирамида. Дизајниран е за корисници со различни степени на софистицираност. Целосната измешаност на околината е иделана компонента на моделниот спортски комплекс.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS