Pracuj z nami

Przykładowy Skatepark PSM01A

Печати

Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A

Број на каталог: PSM01A

Оптимална површина: 23,6x10,5 m

Тип на скејтпарк:
Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

PSM01A Модуларен примерок за скејт парк

Површината е 23,6х10,5м
Технологија: Prestiż (варијанта Prestiż со малку мат слој Rampline со дебелина од 6 mm)

 

Елементот за трки во скејт парк се состои од водоотпорен, отпорен на мраз и нелизгачки слој на рампа кој е високо отпорен на временските услови и механичките траги од секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот на натпреварите има структура која на корисникот му овозможува одлична поддршка и удобност во текот на играта.Дизајнот, големината и видот на пречките се прилагодени на постоечката површина, во согласност со прописите во сила, која гарантира безбедност при користење на модуларниот скејт парк и цврстината на структурата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS