Pracuj z nami

Примерок за скејтпарк PSM13

Печати

Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13
Примерок за скејтпарк PSM13

Број на каталог: PSM13

Оптимална површина: 39,5x24,15 m

Тип на скејтпарк:
Technologia: Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Примерок на модуларен скејтпарк PSM09
Површина 39,5х24,15 м
Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)

 

Елементот за трчање на скејт-паркот е изработен од водоотпорна, отпорна на мраз и нелизгачка подлога Rampline, која се карактеризира со висока отпорност на временските услови и механички траги предизвикани од секојдневната употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисниците им овозможува одлично држење и удобност при возење. Дизајнот, големината и видот на пречките се прилагодени на постоечката површина, во согласност со важечките стандарди, обезбедувајќи безбедност при користење на модуларниот скејтпарк и цврстина на конструкцијата. Предложениот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS