Pracuj z nami

Примерок за скејтпарк PSM03

Печати

Примерок за скејтпарк PSM03
Przykładowy Skatepark PSM03
Przykładowy Skatepark PSM03
Przykładowy Skatepark PSM03
Przykładowy Skatepark PSM03

Број на каталог: PSM03

Оптимална површина: 22,95x14,75 m

Тип на скејтпарк:
Technologia: Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Шампион во модуларен скејт парк PSM03
 
Површината е 22,95 x 14,75 m
Технологија: Prestiż (верзијата Prestiż е покриена со лесна и малку мат рампа со дебелина од 6 mm)
 
 
 
Елементот за трки во скејт парк се состои од водоотпорна, отпорна на мраз и нелизгачка подлога за рампа, која е многу отпорна на временски услови и механички оштетувања при секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисникот му обезбедува одлична поддршка и удобност при трчање. Дизајнот, големината и видот на пречките се приспособени на постојната површина, во согласност со важечките прописи, со што се гарантира безбедноста на користењето на модуларниот скејт парк и цврстината на конструкцијата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS