Pracuj z nami

Примерок на скејтпарк PSM02

Печати

Примерок на скејтпарк PSM02
Przykładowy Skatepark PSM02
Przykładowy Skatepark PSM02
Przykładowy Skatepark PSM02
Przykładowy Skatepark PSM02

Број на каталог: PSM02

Оптимална површина: 20,5x10,68 m

Тип на скејтпарк:
Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:


Површината е 20,5х10,68м
Престиж (варијантата Престиж е покриена со лесна подлога за Rampline со дебелина од 6 mm)
 
 
 
Елементот на тркачкиот скејт парк се состои од водоотпорен, антифриз и нелизгачки слој на рампата, кој е исклучително отпорен на временски услови и механички траги од секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот за трчање има структура која на корисникот му обезбедува одлична поддршка и удобност при трчање. Дизајнот, големината и видот на пречките се приспособени на постојната површина, во согласност со важечките прописи, со што се гарантира безбедноста на користењето на модуларниот скејт парк и цврстината на конструкцијата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS