Pracuj z nami

Примерок за скејтпарк PSM01A

Печати

Примерок за скејтпарк PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A
Przykładowy Skatepark PSM01A

Број на каталог: PSM01A

Оптимална површина: 23,6x10,5 m

Тип на скејтпарк:
Prestiż (opcja prestiż pokryta 6 mm jasną matą Rampline)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. 506 000 140
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

PSM01A Модуларен примерок за скејт парк

Површината е 23,6х10,5м
Технологија: Prestiż (варијанта Prestiż со малку мат слој Rampline со дебелина од 6 mm)

 

Елементот за трки во скејт парк се состои од водоотпорен, отпорен на мраз и нелизгачки слој на рампа кој е високо отпорен на временските услови и механичките траги од секојдневна употреба. Благодарение на употребата на оваа технологија, материјалот на натпреварите има структура која на корисникот му овозможува одлична поддршка и удобност во текот на играта.Дизајнот, големината и видот на пречките се прилагодени на постоечката површина, во согласност со прописите во сила, која гарантира безбедност при користење на модуларниот скејт парк и цврстината на структурата. Препорачаниот тип на површина е бетон.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS