Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Шипка (Quarter pipe)

Печати

Шипка (Quarter pipe)
Quartr pipe
Quartr pipe przekrój
Quartr pipe rzut
Quartr pipe real

Број на каталог: BQ2/L

Димензии:
320x244x150

Безбедносна зона:
644x830

Други димензии на компонентата:
275x244x100
300x244x120
345x244x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS