Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Пример скејтпарк бр. 20

Печати

Пример скејтпарк бр. 20

Број на каталог: SK 20

Минимална површина: 51m x 31m

Оптимална површина: 53m x 33m

Тип на скејтпарк:
Prestige (option Prestige with 6mm RampLine riding mat)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. +48 12 393 43 07
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Скејтпаркот се состои од 13 елементи за скејтбордери и скејтери на затворено: платформа со bank рампи и wallride, funbox со grindbox и шина, пирамида со кутија, шипка со платформа, платформа, bank со шипка, manualbox со grindbox, grindbox, grindbench, шина.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS