Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Пример скејтпарк бр. 080509

Печати

Пример скејтпарк бр. 080509
Przykładowy skatepark nr 080509A
Przykładowy skatepark nr 080509B
Przykładowy skatepark nr 080509C

Број на каталог: 080509

Минимална површина: 40m x 25m

Оптимална површина: 42m x 27m

Тип на скејтпарк:
Prestige (option Prestige with 6mm RampLine riding mat)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. +48 12 393 43 07
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Овој голем скејтпарк е составен од, меѓу другото, проширен funbox со пирамида и висока мини рампа. Во скејтпаркот има и мали елементи: grindboxes, grindbench и шина.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS