Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Пример мини рампа бр. 110509

Печати

Пример мини рампа бр. 110509
Przykładowy skatepark nr 110509A
Przykładowy skatepark nr 110509B
Przykładowy skatepark nr 110509C

Број на каталог: 110509

Минимална површина: 11m x 10,1m

Оптимална површина: 12m x 11m

Тип на скејтпарк:
Prestige (option Prestige with 6mm RampLine riding mat)

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. +48 12 200 21 45
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Мини рампа е елемент кој може да стои скоро секаде – единствено ви е потребна еднаква, тврда површина. Добра  е за проширување на скејтпаркот, или за прва фаза од изградбата на скејтпарк.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS