Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Пример затворен скејтпарк бр. 22

Печати

Пример затворен скејтпарк бр. 22
Przykładowy Skatepark 22
Przykładowy Skatepark 22
Przykładowy Skatepark 22
Przykładowy Skatepark 22
Przykładowy Skatepark 22
Przykładowy Skatepark 22

Број на каталог: SK 22

Минимална површина: 15m x 40m

Оптимална површина: 17m x 42m

Тип на скејтпарк:
wooden or composite

Документација за печатење:

Дополнителни информации:
tel. +48 12 200 21 45
projekty@techramps.com

Опис на скејтпарк:

Голем скејтпарк кој се состои од 13 елементи за скејтбордери и скејтери на затворено: шипка + bank рампа, платформа со шина, платформа со базен за скокови, funbox, funbox за скокови, вртлива рампа, агол, шипка, мини рампа, платформа со grindbox.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS