Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Минирампа H180

Печати

Минирампа H180
Minirapa H180
Minirapa H180 przekrój
Minirapa H180 rzut
Minirapa H180 real

Број на каталог: M4/L

Димензии:
1060x854x180

Безбедносна зона:
1060x1010

Други димензии на компонентата:
1060x610x180
1060x732x180
1060x976x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Разликата помеѓу минирампа и стандардна голема рампа е тоа што радиусот на минирампата никогаш не ја достигнува вертикалата, па и почетниците и напредните возачи можат да ја користат. Минирампата е елемент за скејтбордери, возачи на ролери и возачи на BMX.

Добро развиена и разновидна минирампа, поради својата флексибилност, понекогаш може да замени мал скејтпарк. Друга предност на минирампата е фактот што нема потреба од ставање на специјално подготвена подлога под елементот (пр. не е потребно подлогата да биде асфалтирана). Минирампата може да биде поставена буквално секаде – сè што ви треба е доволно голема рамна површина.

 

 

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS