Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Mини спин рампа

Печати

Mини спин рампа
Mini Spin Ramp
Mini Spin Ramp przekój
Mini Spin Ramp rzut
Mini Spin Ramp real

Број на каталог: M5/L

Димензии:
1635x610x150

Безбедносна зона:
1630x1132

Други димензии на компонентата:
1378x366x100
1539x488x120
1844x732x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Разликата помеѓу минирампа и стандардна голема рампа е тоа што радиусот на минирампата никогаш не ја достигнува вертикалата, па и почетниците и напредните возачи можат да ја користат. Минирампата е елемент за скејтбордери, возачи на ролери и возачи на BMX.

Добро развиена и разновидна минирампа, поради својата флексибилност, понекогаш може да замени мал скејтпарк. Друга предност на минирампата е фактот што нема потреба од ставање на специјално подготвена подлога под елементот (пр. не е потребно подлогата да биде асфалтирана). Минирампата може да биде поставена буквално секаде – сè што ви треба е доволно голема рамна површина.

 


 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS