Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Poll jam

Печати

Poll jam
Poll jam
Poll jam przekroj
Poll jam rzut
Poll jam real

Број на каталог: GP27/L

Димензии:
60x10x50

Безбедносна зона:
420x1050

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS