Pracuj z nami

Grindbench 4

Печати

Grindbench 4
Ławka 4
Ławka 4 przekrój
Ławka 4 rzut
Ławka 4 real

Број на каталог: GP18/M

Димензии:
286x60x35/47

Безбедносна зона:
456x1286

Други димензии на компонентата:
286x60x30/42
286x60x40/52

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS