Pracuj z nami

Grindbench 2

Печати

Grindbench 2
Ławka 2
Ławka 2 perzekrój
Ławka 2 rzut
Ławka 2 real

Број на каталог: GP16/M

Димензии:
286x60x35

Безбедносна зона:
456x1286

Други димензии на компонентата:
286x60x30
286x60x40

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS