Pracuj z nami

Grindbench 1

Печати

Grindbench 1
Ławka 1
Ławka 1 przekrój
Ławka 1 rzut
Ławka 1 real

Број на каталог: GP15/M

Димензии:
250x30x35

Безбедносна зона:
430x1250

Други димензии на компонентата:
250x30x30
250x30x40

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS