Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Коса шина - профил O

Печати

Коса шина - профил O
Poręcz spadowa - profil O
oręcz spadowa - profil O przekrój
oręcz spadowa - profil O rzut
Poręcz spadowa - profil  O real

Број на каталог: GP23/L

Димензии:
600x5x30/65

Безбедносна зона:
400x1600

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS