Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Funbox без платформа

Печати

Funbox без платформа
Funbox bez podestu
Funbox bez podestu przekrój
Funbox bez podestu rzut
Funbox bez podestu real

Број на каталог: F14/M

Димензии:
600x244x60

Безбедносна зона:
644x1600

Други димензии на компонентата:
560x244x45
720x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS