Pracuj z nami

Funbox со скали

Печати

Funbox со скали
Funbox ze schodami
Funbox ze schodami przekrój
Funbox ze schodami rzut
Funbox ze schodami real

Број на каталог: F19/M

Димензии:
672x244x60

Безбедносна зона:
644x1672

Други димензии на компонентата:
606x244x45
790x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS