Pracuj z nami

Funbox со grindbox

Печати

Funbox со grindbox
Funbox z grinboxem
Funbox z grinboxem przekrój
Funbox z grinboxem  rzut
Funbox z grinboxem  real

Број на каталог: F15/M

Димензии:
600x244x60

Безбедносна зона:
644x1600

Други димензии на компонентата:
560x244x45
600x244x60
720x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS