Pracuj z nami

Funbox со disasterbox

Печати

Funbox со disasterbox
Funbox z disaster  boxem
Funbox z disaster  boxem profil
Funbox z disaster  boxem rzut
Funbox z disaster  boxem real

Број на каталог: F13/M

Димензии:
642x244x60

Безбедносна зона:
644x1642

Други димензии на компонентата:
560x244x45
720x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS