Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Funbox пирамида 2

Печати

Funbox пирамида 2
Piramida 2
Piramida 2 przekrój
Piramida 2 rzut
Piramida 2 real

Број на каталог: F23/M

Димензии:
720x360x60

Безбедносна зона:
766x1720

Други димензии на компонентата:
840x420x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS