Pracuj z nami

Funbox за скокови

Печати

Funbox за скокови
Funbox do skoków
Funbox do skoków przekrój
Funbox do skoków rzut
Funbox do skoków real

Број на каталог: F21/L

Димензии:
604x244x90

Безбедносна зона:
644x1604

Други димензии на компонентата:
495x244x60
680x244x120

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS