Pracuj z nami

Шипка (Quarter pipe + roll-in)

Печати

Шипка (Quarter pipe + roll-in)
Quaretr pipe + Bank ramp
Quaretr pipe + Bank ramp przekrój
Quaretr pipe + Bank ramp rzut
Quaretr pipe + Bank real

Број на каталог: BQ3/L

Димензии:
320x244x150/220

Безбедносна зона:
644x820

Други димензии на компонентата:
275x244x100/140
300x244x120/160
345x244x180/220

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS